Pridať recept

FOTORECEPT: Morčacie rolády s fazuľkami

ingrediencie

200 g
morčací rezeň
1 PL
Flora Gold s maslovou prichutou na potretie a na dochutenie vypeku
1 strúčik
cesnaku
1 plátok
dusená šunka
2 PL
hrubo sekane vlasske orechy
hrubo drvene korenie
soľ
2 ČL
nasekaná petržlenová vňať

Na fazulku

150 g
mlada cerstva fazulka
1 ČL
soľ
1 ČL
balzamikový ocot
1 plátok
tenucka anglicka slanina

postup

Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Zdroj: vybusna
 
1.
Ja kupujem fazulku cerstvu a byva velmi jemna, netreba jej vobec odstranovat vrchne fuziky, akurat im odrezem spodok. Vy si ju ocistite podla toho, aku kupite. Zelenu fazulku dame varit do studenej vody. Vody nedavame vela, len tolko aby bola fazulka prikryta. Pridame sol a ked uz fazulky vru cca 10 minut, pridame aj ocot. Uvarime do makka, ale pozor aby sme ju neuvarili prilis.
 
2.
Prsia nakrajame na rezne, ak su prilis hrube, tak ich velmi jemne naklepeme. Urcite ich nerozklepavame ako maso na bravcove rezne. Takto pripravene rezne potrieme florou gold, osolime, okorenime a potrieme prelisovanym strucikom cesnaku
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Zdroj: vybusna
3.
Rezen posypeme nasekanou petrzlenovou vnatou a nasekanymi orechami. Rezen zatocime do rolady a zabezpecime sparadlami. Roladu ochutime aj na povrchu solou a korenim. Na panvici rozohrejeme olej a rolady dobre opecieme zo vsetkych stran do tmavozlata.
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Zdroj: vybusna
4.
Ja som podliala horucou vodou, ktora mi ostala po vareni fazuliek a dala pod pokrievku dusit. Dusila som cca 50 minut. Obcas som podliala..posledne podliatie som urobila uz len horucou vodou. Hotove roladky som vybrala a nechala som zredukovat vypek. Do vypeku som dala roztopit lyzicu flory gold a vymiesala som v tejto omacke uvarene cestoviny.
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Zdroj: vybusna
5.
Roladky nakrajame ostrym nozom na slimaciky
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Fotorecept: Morčacie rolády s fazuľkami
Zdroj: vybusna
6.
Fazulky zviazeme pasikom slaniny do kyticky a pokvapkame ich zbytkom omacky. Vsetko naskladame na tanier, naaranzujeme a podavame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
4.12.2013 13:41 | |
+0 -0
preco musi byt pouzita umela hmota v podobe margarinu? Nebol by lepsi napr. ryzovy olej, alebo maslo?
Anonymný nick
7.12.2013 11:29 | |
+0 -0
tento recept som robila v ramci sutaze rama gold, tak som ju tam pouzila. Bezne v teplej kychyni pouzivam ghee, alebo repkovy olej s maslovou prichutou. Malokedy, ale predsa ...ked sa mi minie ghee, tak nemam problem vyuzit aj *umelu hmotu*
Anonymný nick
12.11.2013 22:14 | |
+2 -0
jurinecko.....opravte si tie gramaticke chyby vo Vasom profile a mozete ma prenasledovat po celom webe...nie, kvoli Vam nezacnem pisat inak, ako pisem ;)
Jurinecko
12.11.2013 17:11 | |
+3 -0
(n) Toľko gramatických chýb... hrôza... až som sa bál čítať... recept dobrý ale dávam 2/5
Anonymný nick
12.11.2013 22:08 | |
+0 -0
:) ale ste ma vytrestal :)