Pridať recept

Tvarohovo-kakaový zázrak

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
polohrubá múka
100 g
cukor
1 dl
olej
3 ks
vajce
1 dl
voda
1 ks
prášok do pečiva
2 PL
kakao
2 ks
hrudkovitý tvaroh
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
vanilkový puding
4 dl
mlieko
1 ks
žĺtok

postup

Všetky suroviny okrem tvarohu, vanil. cukru, pudingu, mlieka a žĺtka zmiešame na cesto, ktoré vylejeme na plech, vystlaný papierom na pečenie. V miske zmiešame tvaroh s cukrom a žĺtkom. Uvaríme puding a necháme vychladnúť. Spolu zmiešame a dáme do mikroténového vrecka, na ktorom odstrihneme konček. Do kakaového cesta urobíme károvaný vzor. Pečieme na 180°C asi 30 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
modryzubok1
19.6.2014 10:54 | |
+1 -1
je vynikajúci, robím ho, iba že ho nazývam "Fešáčik"
Anonymný nick
10.5.2014 10:57 | |
+1 -1
idem ho práve skúsiť,,ešte som bola dokúpiť mlieko. teším sa naň :P (y)
Anonymný nick
29.4.2014 14:31 | |
+1 -2
Výborný koláčik...akurát degustujeme a neviem prestať 8:| 8:| len ja som robila s bananovým pudingom a je to super, rýchla mňamka :!
Podobné články
Jahodový zákusok
Svieže dezerty, zákusky a koláče z jahôd a tvarohu, ktoré zbožňujeme
Desať fantastických inšpirácií z tvarohu a jahôd.
Prepadávaný tvarohový koláč
Hrnčekový PREPADÁVANÝ tvarohový koláč s kyslým mliekom, recept aj pre začiatočníkov
Hľadáte inšpiráciu, čo upiecť cez víkend? Máme pre vás úžasný kakaový koláč s bohatou porciou tvarohu.
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
Rezance s tvarohom a slaninou
Prázdna chladnička? Beriem tvaroh a robím tieto lacné pochúťky, hotové behom pár minút a sýta celá rodina!
Za málo peňazí - veľa muziky! Inšpirujte sa a varte lacno, dnes tieto pochúťky s tvarohom.