Pridať recept

Rizoto so sušenými paradajkami a hubami

ingrediencie

2 hrnčeky
ryža
4 hrnčeky
mäsový vývar
4 PL
olivový olej
strúhaný parmezán
sušené paradajky
sušené huby
soľ
maslo
mleté čierne korenie
vegeta
oregano

postup

Ryžu prepláchneme a opečieme ju na olivovom oleji. Potom pridáme huby, osolíme a zalejeme vývarom. Varíme domäkka a občas premiešame. Rizoto ochutíme vegetou, mletým čiernym korením, zjemníme maslo. Napokon pridáme sušené paradajky, posypeme strúhaným parmezánom a ozdobíme lístkami oregana.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cita112
13.8.2014 10:06 | |
+2 -2
Nechápem prečo musí každý všade pridávať vegetu ! To u mne nie je kuchár ktorý v kuchyni používa vegetu a iné umelé dochucovadlá :( Ale receptík je fajný také môžem mnáám (y)
Bluu
27.1.2013 19:48 | |
+8 -1
Neeee, vegetu neeeee! :/ :/ :/
Anonymný nick
16.9.2012 20:11 | |
+1 -0
koľko je jeden hrnček? Ja poznám len pol litrák *500*
Podobné články
Zdravie ukryté v chutnom oleji
Máte doma olivový olej? A skladujete ho správne? Pozrite si miesto, kde vám vydrží nekonečno
Olivový olej sa zvyčajne dodáva v sklenených fľašiach a má takmer nekonečnú trvanlivosť. Je to pravda -...
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Kosik huby les tasr
Huby
Sušenie húbAk hríby sušte v rúre, sušte ich na najnižšej teplote a skladujte v suchom prostredí.Hríby...
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Olivový olej
Olivový olej – všetko, čo by ste mali o ňom vedieť
Kvalitný olivový olej má krásnu zelenkavo-zlatú farbu a pri prehltnutí vás má mierne štípať na jazyku...