Čevapčiči
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hovädzie mäso
300
g
bravčová lopatka
1
ks
cibuľa
100
ml
biele víno
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
KL
mletá červená paprika
trochu
olej na vyprážanie
podľa chuti
kečup
podľa chuti
cibuľa
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme, pomelieme na mäsovom mlynčeku a vložíme do misy. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, víno, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a zmes poriadne premiešame.
2.
Vlhkými rukami zo zmesi tvarujeme valčeky. V panvici rozpálime olej a opražíme pripravené čevapčiči z oboch strán dozlatista. Čevapčiči podávame s kečupom alebo horčicou, a na kolieska pokrájanou cibuľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.