Pridať recept

Rýchla pizza

ingrediencie

4 ks
krajec chleba
4 PL
olivový olej
250 g
pokrájané paradajky
200 g
mozzarella
4 PL
kapary
4 ks
sardely
1 KL
oregano

postup

Krajce chleba pokvapkáme z oboch strán polovicou oleja. Povrch obložíme paradajkami, mozzarelou, sardelami, kaparami a posypeme oreganom. Potom pokvapkáme zvyšným olejom a poukladáme ich na plech. Rúru vyhrejeme na 230 stupňov a pečieme asi 8 až 10 minút. Mozzarela sa roztopí a chytí zapečenú farbu. Pizzové chlebíky podávame horúce.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.