Pridať recept

Pečená krkovička

ingrediencie

600 g
bravčová krkovička
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
1/2 KL
rasca
trochu
olej

postup

1.
Krkovičku pokrájame na rezne, dochutíme soľou a uložíme do vymasteného pekáča. Dochutíme mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou, rascou,nadrobno nasekanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, podlejeme trochou vody, pokvapkáme olejom a môžeme piecť vo vyhriatej rúre.
 
2.
Počas pečenia občas prelejeme mäso výpekom. Asi v polovici pečenia mäso otočíme, podľa potreby dolejeme vodu a upečieme domäkka. Podávame s cestovinou alebo zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...