Pridať recept

Falošný ananásový kompót z tekvice

ingrediencie

tekvica
voda
kryštálový cukor
ocot
1 ks
citrón
1 pohár
ananásová šťava

postup

1.
Nakrajanu tekvicu necháme stát vo vode s octom-podla chuti-na 24 hodin na druhy den vodu zlejeme.
 
2.
Pripravíme si sirupovu vodu: na 1liter vody max. 30dkg kryštal.cukru. Toto spolu uvarit.
3.
Do tejto vody pridáme odstatu tekvicu a uvarime ju do sklovita a pridame pred koncom štavu z ananasu.
4.
Do odstaveneho komtopu pridáme niekolko koliesok citronu. Citron riadne umyjeme. Ponalievame to do flaštičiek a uzavrieme. Strerilizujeme na 80 stupnov-15 minut.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG indukcia
Príručka pre začiatočníkov: varíme na indukcii
Ľudia sa často „boja“ noviniek. Podobne je to aj pri indukčných varných paneloch, napriek tomu, že ich...
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.