Pridať recept

Bravčový paprikáš

ingrediencie

600 g
bravčová lopatka
1 ks
cibuľa
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1 KL
mletá červená paprika
1 KL
paradajkový pretlak
1 KL
rasca
150 ml
smotana
1 PL
hladká múka

postup

1.
Teľacie mäso odblaníme, umyjeme a nakrájame na kocky. V hrnci rozpálime olej, opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso, paradajkový pretlak, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a rascu. Premiešame, za stáleho miešania pražíme a potom teplotu znížime.
 
2.
Keď sa šťava takmer vydusí, prilejeme vodu. Mäso uvaríme domäkka. Hladkú múku premiešame so smotanou a vlejeme do mäsovej zmesi. Premiešame, chvíľu povaríme a môžeme podávať s cestovinou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
5.2.2017 08:08 | |
+28 -2
bravcovy paprikas - telacie maso?
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Perkelt a paprikáš: Poznáte rozdiel? Tajomstvo spočíva v jednej surovine, ktorá im dodá tú správnu chuť
Perkelt a paprikáš: Poznáte rozdiel? Tajomstvo spočíva v jednej surovine, ktorá im dodá tú správnu chuť
Perkelt i paprikáš majú veľmi podobný základ, ktorý pochádza z krajiny výnimočne chutnej papriky...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.