Pridať recept

Pastierky guláš

ingrediencie

600 g
teľacie stehno
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
100 g
slanina
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
500 g
hlávková kapusta
120 g
čerstvé huby
200 ml
mäsový vývar
1 ks
červená paprika
1 ks
čili paprička
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Stehno odblaníme a pokrájame na menšie kocky. Nasekanú cibuľu opražíme na rozpálenom oleji, pridáme prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú slaninu a pražíme. Ďalej pridáme mäso, soľ, korenie a za stáleho miešania pražíme.
 
2.
Mäso poprášime mletou červenou paprikou, premiešame a dusíme vo vlastnej šťave. Pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, huby, podlejeme vývarom a dusíme takmer domäkka.
3.
Pridáme nadrobno nakrájanú papriku, podľa potreby podlejeme trochou vody a dusíme domäkka. Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať