Pastierky guláš
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
teľacie stehno
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
100
g
slanina
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
500
g
hlávková kapusta
120
g
čerstvé huby
200
ml
mäsový vývar
1
ks
červená paprika
1
ks
čili paprička
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Stehno odblaníme a pokrájame na menšie kocky. Nasekanú cibuľu opražíme na rozpálenom oleji, pridáme prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú slaninu a pražíme. Ďalej pridáme mäso, soľ, korenie a za stáleho miešania pražíme.
2.
Mäso poprášime mletou červenou paprikou, premiešame a dusíme vo vlastnej šťave. Pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, huby, podlejeme vývarom a dusíme takmer domäkka.
3.
Pridáme nadrobno nakrájanú papriku, podľa potreby podlejeme trochou vody a dusíme domäkka. Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.