Losos s bylinkovým maslom
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
losos
korenie biele mleté
soľ
maslo
šalvia – lístky
zemiaky
šalát
postup
Kúsky lososa osolíme, okoreníme a asi 15 minút necháme odstáť v chladničke alebo na inom chladnom mieste. Kusy lososa potom opečieme na masle z jednej strany. Kúsky lososa potom maslom polejeme, a opečieme z druhej strany. Odložíme na teplé miesto a ozdobíme lístkami šalvie. Lososa podávame s varenými zemiakmi a so šalátom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.