Pridať recept

Hovädzia sviečkovica s oštiepkom

ingrediencie

400 g
sviečkovica
olej
mleté čierne korenie
soľ
oštiepok
brusnice

postup

Mäso nakrájame na plátky a jemne ho naklepeme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme trochou oleja. Prikryjeme ho a necháme ho asi 20 minút odležať na chladnom mieste. Po odležaní mäso prudko opečieme na panvici z oboch strán. Opečené mäso rozložíme do vymastenej misy zapekanie. Na každý plátok mäsa položíme plátok oštiepku a takto vložíme do vyhriatej rúry. Zapečené mäso na záver ozdobíme brusnicami.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Viete správne pripravovať mäso? Odteraz už nič nepokazíte, zapamätajte si tieto tipy a vyhnite sa najčastejšej chybe
Viete správne pripravovať mäso? Odteraz už nič nepokazíte, zapamätajte si tieto tipy a vyhnite sa najčastejšej chybe
Dusené, pečené, grilované či vyprážané? Ako na jednotlivé druhy prípravy mäsa?
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...