FOTORECEPT: Kapustová pochúťka
90
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
850
g
kyslá kapusta
1
ks
cibuľa
olej
150
ml
paradajkový pretlak
2
PL
jemný kečup
1
kg
bravčové mäso
slanina
šunková klobása
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
kari korenie
bravčová masť
zemiaky
postup
1.
Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridáme nakrájanú kyslú kapustu a chvíľu podusíme.
2.
Potom pridáme paradajkový pretlak ( ja som robila domáci ), a 2 PL kečupu a podusíme.
4.
Kapustu preložíme do pekáča. Na ňu navrstvíme klobásu a slaninu.
5.
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a osmažíme z každej strany. Poukladáme ho na kapustu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
hviezdickaZ
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.