Pridať recept

Krkovička na pive

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
1 ks
čierne pivo
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
3 PL
olej
2 ks
cibuľa

postup

Nakrájanú krkovičku si opečieme na panvici z oboch strán. Opečieme cibuľu do sklovita, pridáme koreniny a mäso a podlejeme čiernym pivom a dusíme asi hodinu. Mäso sa v pive udusí do mäkka a je oveľa lahodnejšie. Môžme aj počas dusenia dolievať pivo podľa potreby.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
palike
14.1.2014 09:46 | |
+27 -3
(y) no je to super vinikajuce
Podobné články
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo chutí nielen ako studený nápoj či na zapíjanie dobrého jedla, ale je aj osvedčeným všestranným...
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.