Kuracina s cícerom
4
porcie
24
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
olivový olej
1
ks
cibuľa
1
PL
ďumbier
1
strúčik
cesnaku
2
ks
červená paprika
200
g
lúpané paradajky
2
konzervy
cícer
1
PL
koriander
1
ks
citrón
300
g
kuracie mäso
postup
1.
V panvici rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom nasekanú cibuľu, postrúhaný ďumbier a prelisovaný cesnak. Pražíme približne 3 minúty. Pridáme na kocky nakrájanú papriku, lúpané paradajky a pražíme ďalšie 3 minúty. Pridáme prepláchnutý a odkvapkaný cícer, dochutíme soľou a korením.
2.
Vmiešame nasekaný koriander a postrúhanú kôru z citróna. Upečené kuracie mäso natrháme a podávame s pripravenou zmesou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.