Pridať recept

Zeleninový koláč á la Pizza

ingrediencie

500 g
hladká múka
2 dl
vlažná voda
1 kocka
droždie
1 KL
cukor
1 KL
soľ

Plnka

2 PL
olej
1/2 pohár
kečup
1 balíček
mrazená zeleninová zmes
trochu
oregano
200 g
tvrdý syr
1 ks
kápia
3 ks
paradajka

postup

1.
Pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody, lyžičky cukru a lyžičky múky. Dobre vykysnutý kvások vlejeme do mierne osolenej múky. Dobre premiešame a necháme pol hodiny kysnúť.
 
2.
Vykysnuté cesto rozložíme na pomastený plech, potrieme olejom a pokvapkáme kečupom. Rozložíme časť zeleniny, povrch posypeme časťou strúhaného syra, doplníme zvyškom zeleniny, osolíme a okoreníme.
3.
Vložíme do nepredhriatej rúry a upečieme. Pred koncom pečenia posypeme zvyškom syra, ktorý necháme len rozpustiť. Podávame horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Budú sa prepisovať dejiny gastronómie? Túto otázku si len nedávno položili viacerí odborníci po tom, ako...
Pizza cesto
TOP 3 cestá na pizzu
Zistite, ktoré cesto je ten najlepší odrazový mostík k dokonalému kúsku pizze.
Chlieb ako pizza
10 neodolateľných receptov, inšpirovaných talianskou PIZZOU
Keď máte chuť na pizzu, ale viete, že ju nezjete celú..., skúste jeden z nasledujúcich receptov.
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov,...
Videorecept: Chrumkavá cuketová pizza
3x zdravá a ľahká pizza bez múky
Už nemusíte mať výčitky, keď zjete celú pizzu na posedenie.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...