Korzárske špagety
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
špagety
5
ks
sardely
3/4
dl
olivový olej
1
balíček
olivy
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Na dostatočne veľkej panvici opražíme na oleji nadrobno pokrájaný cesnak, bazalku a petržlenovú vňať. Keď sa cesnak začne farbiť do zlatista, pridáme pokrájané sardely, paradajky a oregano. Necháme niekoľko minút povariť a prilejeme víno. Keď sa víno odparí, odstavíme.
2.
Cestoviny dáme variť osobitne do výdatného množsta v horúcej vody. Keď sú cestoviny uvarené, necháme ich odkvapkať, vhodíme do misy a ochutíme prirpavenou omáčkou. Posypeme mletým čiernym korením a podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.