Pridať recept

FOTORECEPT: Olomoucké bramboráky

ingrediencie

9 ks
zemiaky
4 ks
vajce
2 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
majoránka
soľ
150 g
olomoucké syrečky
mleté čierne korenie
150 g
anglická slanina

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Zdroj: domi4199
 
2.
Zemiaky očistíme a nastrúhame na strúhadle (môžme aj na väčšie).
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Zdroj: domi4199
3.
Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, koreniny, vajcia a zamiešame.
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Zdroj: domi4199
4.
Nakoniec pridáme na kocky nakrájanú slaninu.
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Zdroj: domi4199
5.
Olomoucké syrečky prerežeme na polovice.
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Zdroj: domi4199
6.
Na rozpálený olej dáme časť zmesy a na to položíme plátok olomouckého syrečka, ktorý opäť zakryjeme zmesou, opekáme z obidvoch strán do zlatova.
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Fotorecept: Olomoucké bramboráky
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
BLIZENCEK819
15.11.2013 19:51 | |
+8 -1
mňaam to vyzera byt fajnučké......tie syrečky tam určite daju mňamkovu chut...dík , viem čo zajtra na obed :-)
Podobné články
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
TOP
Ako zahustiť zmes na zemiakové placky? Zabudnite na múku, toto je oveľa lepší spôsob! Budú vždy krásne
Ako zahustiť zmes na zemiakové placky? Zabudnite na múku, toto je oveľa lepší spôsob! Budú vždy krásne chrumkavé a veľmi chutné
Krásne chrumkavé placky a bez použitia múky? Poradíme, ako na to. Výsledok vás určite prekvapí.
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...