Pasta al Tartufo / Hľuzovkové cestoviny
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
cestovíny napríklad tagliatelle
40
g
maslo
40
g
parmezán
1
ks
hľuzovka
20
g
hľuzovková omáčka
postup
1.
Nastrúhajte si parmezán na drobné hoblinky, hľuzovku nastrúhajte na tenké plátky - nevadí, keď sa rozdrobí.
2.
Dajte cestoviny variť do slanej vody (podľa inštrukcii na obale).
3.
Zatiaľ na panvici roztopte maslo a pokiaľ ešte nemáte hotové cestoviny, dajte ho preč z ohňa, aby sa nepripálilo.
4.
Uvarené cestoviny nechajte odkvapkať.
5.
Znovu rozpáľte maslo a hneď doňho primiešajte 20 gramov hľuzovkovej omáčky.
6.
Do zmesy pridajte cestoviny, na miernom ohni ich premiešavajte a pridávajte nastrúhanú hľuzovku.
7.
Podľa chuti môžete pridať štipku soli alebo korenia. Podávajte posypané parmezánom. Buon appetito! ♡
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.