Pridať recept

FOTORECEPT: Cesnakový osúch z rúry

8
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
múka
1 kocka
droždie
1 štipka
soľ
1 PL
cukor
2 dl
voda

postup

1.
Do múky si vytvoríme dierku, do ktorej dáme kvások vytvorený z droždia, cukru, soli, mlieka. Pridáme ľanové alebo iné semiačka, ktoré máme doma. Ja milujem dávať rôzne bylinky a semiačka vždy to odmieňam.
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Zdroj: plotas
 
2.
Vymiesime si cesto, ktoré necháme odpočívať v teple. Ja nechávam skoro hodinu.
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Zdroj: plotas
3.
Na vymastený plech dáme cesto. Na cesto dáme rozmiešaný olivový olej s cesnakom a soľou.
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Zdroj: plotas
4.
Dáme piecť do trúby na 180 stupňov a zhruba 35 minút. Cesto treba sledovať dokiaľ nezhnedne.
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Zdroj: plotas
5.
Keď je na povrchu pripečené vyberieme z trúby.
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Zdroj: plotas
6.
Nakrájame a papáme :)
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Fotorecept: Cesnakový osúch z rúry
Zdroj: plotas
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
19.8.2014 20:55 | |
+32 -13
Proste, nemam slov. Zajtra ten recept skusim znova. A ked to bude taka ista ***ka tak sem napisem aj potom. Neviem ake kuzla robis, nakyslo mi to, proste vsetko nemal som to tam ani polhodinu a to cesto sa prostte spieklo ako najvacsi zebrak. A ako robis to kuzlo ze ti na plech vyjde pekna vrstva, po celej ploche a ja mam nahodou taky isty plech... a mne to tam ledva vyslo a malo to asi 1mm hrubku. Proste ten plech co mas taky chcem aj ja. C3ly den sa tesim na ten p***any osuch auz ked som ho tsm daval tak som vedel ze stym nieco bude. Zajtra to peciem znova, uplne presne podla tvojho receptu, aby som vazne nic nahodou nevynechal, a ked to bude taka ista 1mm ***ka tak sem pridam pokracovanie komentaru. P.s. : neber si to osobne to len tvoj osuch je na***, nie ty.
Anonymný nick
25.5.2014 12:32 | |
+18 -9
....chcem sa opýtat,akú múku...nie je uvedené... akú si presne použila....vdaka :!
Podobné články
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník: Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu,
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník (podpecník): Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu, rodina si ho nevie vynachváliť
Výborné recepty na tradičný podplamenník, ktorý určite vyskúšajte aj v novších prevedeniach. Toto sú naše...
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...