Pridať recept

Vrtuľky s paprikami a baklažánom

ingrediencie

500 g
cestoviny vrtuľky
2 ks
baklažán
2 ks
zelená paprika
5 PL
olej
1 ks
cibuľa
1 vetvička
bazalka
500 g
paradajka
trochu
olej
trochu
čierne korenie

postup

1.
Paradajky sparíme, ošúpeme, dužinu pokrájame na malé kúsky a odstránime semienka. Papriky nakrájame na tenké pásiky a odstránime semienka. Neošúpané baklažány nakrájame na pásiky a semienka odstránime iba vtedy, ak sú príliš veľké. Opražíme ich na veľkom množstve oleja, vyberieme, keď sú opražené do zlatista a položíme na pijavý papier. Ochutíme troškou soli a čierneho korenia a udržujeme teplé.
 
2.
V kastróli opražíme na oleji pokrájanú cibuľu. Pridáme trochu padarajok. Cestoviny uvaríme, pridáme k zelenine a podávame teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať