Vrtuľky s paprikami a baklažánom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
cestoviny vrtuľky
2
ks
baklažán
2
ks
zelená paprika
5
PL
olej
1
ks
cibuľa
1
vetvička
bazalka
500
g
paradajka
trochu
olej
trochu
čierne korenie
postup
1.
Paradajky sparíme, ošúpeme, dužinu pokrájame na malé kúsky a odstránime semienka. Papriky nakrájame na tenké pásiky a odstránime semienka. Neošúpané baklažány nakrájame na pásiky a semienka odstránime iba vtedy, ak sú príliš veľké. Opražíme ich na veľkom množstve oleja, vyberieme, keď sú opražené do zlatista a položíme na pijavý papier. Ochutíme troškou soli a čierneho korenia a udržujeme teplé.
2.
V kastróli opražíme na oleji pokrájanú cibuľu. Pridáme trochu padarajok. Cestoviny uvaríme, pridáme k zelenine a podávame teplé.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.