Fotoprecept: Zemiakový srnčí chrbát
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
zemiaky väčšie
1
ks
cibuľa väčšia
50
g
údená slanina
2
strúčiky
cesnaku
5
ks
uvarené vajce natvrdo
1
ks
vajce
podľa chuti
soľ
konzerv
malá
postup
1.
Zemiaky očistíme a vo vode uvaríme klasickým spôsobom do mäkká. Slaninku pokrájame na kocky, opražíme a pridáme pokrájanú na drobno cibuľu,Cibuľu opražíme do ružova. Uvaríme vajcia.
2.
Uvarené zemiaky podusíme na jemno. Pridáme opraženú slaninu s cibuľou a premiešame.
4.
Pripravíme si srnčí chrbát,vystelieme potravinarskou foliou,Polovicu zemiakov urovname do formy,na to poukladáme vajcia a na vajcia urovnáme zbytok zemiakov.
5.
Na vrch vylejeme rozšľahané vajce a dáme do rúry zapiecť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.