Pridať recept

Pastierske makaróny

ingrediencie

500 g
makaróny
200 g
tvaroh
150 g
saláma
75 g
maslo
25 g
strúhaný ovčí syr
trochu
soľ
trochu
čierne korenie
trochu
škorica

postup

1.
Cestoviny dáme variť osobitne do výdatného množstva vody, trocha osolenej a niekedy ju počas varenia zamiešame. Zatiaľ čo sa cestoviny varia, na panvici zľahka opražíme na masle salámu pokrájanú na drobné kúsky.
 
2.
Rozmrvíme na tanier, trocha osolíme okoreníme a dobre premiešame. Tvaroh dáme do hrnca s horúcou vodou. Keď sú cestoviny správne uvarené, necháme och odkvapkať a vložíme do misy. Ochutíme opraženou salámou so šťavou,posypeme najskôr tvarohom a potom škoricou. Podávame teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať