Pridať recept

Rizoto s hovädzieho mäsa

ingrediencie

400 g
hovädzie mäso
1 ks
cibuľa
trochu
olej
1 ks
mrkva
300 g
ryža
1 KL
mletá červen paprika
2 PL
pikantný kečup
200 ml
zeleninový vývar
2 ks
klobáska
100 g
tvrdý syr

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na rozpálenom oleji, pridáme mäso a opečieme. Potom pridáme kečup, mletú červenú papriku, soľ, vývar, prikryjeme a dusíme domäkka.
 
2.
Očistenú mrkvu a klobásku nakrájame na kolieska a pridáme ich do zmesi. Ryžu umyjeme a uvaríme v osolenej vode. Uvarenú ryžu zmiešame s pripravenou zmesou, posypeme majoránom a podávame s postrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať