FOTORECEPT: Uhorské bravčové mäso
4
porcie
150
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčového stehna
1
ks
cibuľa
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
1
konzerva
drvené paradajky
podľa chuti
tvrdý syr
podľa chuti
diétna saláma
3
strúčiky
cesnaku
2
tégliky
šľahačková smotana
podľa chuti
jemný kečup
postup
1.
Bravčové rezne nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou, mletým čiernym korením z oboch strán. Cez igelitový sáčok ich rozklepeme, aby korenie a mletá paprika zasadli do mäsa. Na dno jenskej misy alebo pekáča naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to naukladáme mäso.
2.
Rovnomerne pridáme okorenené drvené paradajky.
5.
V šľahačkovej smotane - dala som 2 tégliky, prípadne veľké krabicové balenie - rozmiešame kečup, cesnak a opepríme, osolíme. Môžme pridať aj sójovú omáčku, worčestrovú omáčku, maggi omáčku alebo nejaké iné pochutiny, ktoré máte radi. Dobre to premiešajte a nalejte na mäso. Prikryté pokrievkou alebo alobalom pečte cca 2 hodiny pri 250 stupňoch, treba sledovať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.