Pridať recept

Zavárané černice

15
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
černice
1 kg
cukor

postup

Černice vyumývame, oberáme len tie skoro čierne, pekne dozreté. Nakladieme do umytých pohárov, navrch každého 7 decového pohára nasypeme 2 lyžice cukru a zalejeme vodou. Sterilizujeme asi 20 minút pevne uzavreté.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
černice
Černice
Černica - sú malé plody popínavého ostnatého kra - ostružiny černicovej, s krásnou arómou. Sú zoskupené...
Takto udržíte letné bobuľové ovocie dlho čerstvé
Čerstvé viac ako týždeň! Zázračný kúpeľ na letné bobuľové ovocie vám ušetrí peniaze a zaručí čerstvosť
Bobule sú teraz v sezóne! Sú sladké a šťavnaté. Bohužiaľ, doma sa rýchlo kazia. Existuje však jednoduchý...