Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové soté so slovenskou ryžou

Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Zdroj: stanka218

ingrediencie

700 g
bravčové pliecko
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1 ks
petržlen
podľa chuti
soľ,vegeta,rasca,korenie a bazalka

postup

1.

Cibuľu nakrájame na kocky.

Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Zdroj: stanka218
 
2.

Opečieme na oleji.

Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Zdroj: stanka218
3.

Pridáme na kocky nakrájané umyté bravčové pliecko. Ochutíme soľou,vegetou,korením a bazalkou. Opekáme asi 5 minút.

Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Zdroj: stanka218
4.

Podlejeme vodou a dusíme 30 minút.

Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Zdroj: stanka218
5.

Mrkvu a petržlen očistíme a postrúhame. Pridáme k mäsu a dusíme kým mäso nie je mäkké.

Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Fotorecept: Bravčové soté so slovenskou ryžou
Zdroj: stanka218
6.

Podávame s ryžou, slovenskou ryžou alebo inou cestovinou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
26.3.2021 11:17 | |
+5 -3
Názov soté pochádza z francúzskeho faire sauter, čo znamená skákať. V kulinárskej reči niečo ako prehadzovať (skákať) na panvici. V tomto prípade sa jedná o mäso, ktoré sa rýchlo pripraví, teda minútka. Mäso uvádzané v recepte nie je vhodné na soté, lebo sa ešte musí dusiť. To znamená, že výsledok nie je soté, ale dusené mäso. Mäso musí byť sviečková, aby bolo za niekoľko minút pripravené k podávaniu.
b2group
6.2.2021 20:05 | |
+9 -8
Neviem ako to moze chutit ale vyzera to strasne.
Podobné články
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Maďarský guláš s tarhoňou
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu...
Guláš s tarhoňou
Tarhoňa ako jednoduchá a chutná príloha. Takto sa vždy podarí - OVERENÝ postup
Ako pripraviť dokonalú tarhoňu? S týmto postupom sa vždy krásne podarí.
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
17 tipov na rýchly obed: Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
Známe soté v 17 receptoch, ktoré zvládne každý. Skráťte si čas strávený v kuchyni pomocou týchto skvelých receptov.