Pridať recept

Bravčové mäso s kapustou

ingrediencie

500 g
bravčové údené mäso
1 ks
hlávková kapusta
80 g
cibuľa
60 g
olej
10 g
hladká múka
30 g
cesnaku
trochu
soľ

postup

1.
Mäso uvaríme. Nadrobno pokrájanú kapustu podlejeme vriacou vodou, osolíme, povaríme a precedíme.
 
2.
Cibuľu najemno pokrájame, opražíme na oleji, pridáme kapustu, trochu podlejeme a dusíme do mäkka.
3.
Zaprášime múkou, podlejeme a pridáme na väčšie kúsky nakrájané uvarené mäso. Spolu dusíme a pred dovarením pridáme roztlačený cesnak.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kyslá kapusta z pohára: Najjednoduchší spôsob ako fermentovať kapustu
Kyslá kapusta z pohára: Najjednoduchší spôsob, ako fermentovať kapustu
Výborná, chrumkavá, kvasená kapusta so všetkými svojimi benefitmi už za dva týždne.
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Ako správne skladovať kapustu
Kapusta: Ako ju správne skladovať, aby vydržala svieža a chrumkavá čo najdlhšie
Kapustu môžete bezpečne uskladniť až na niekoľko mesiacov. Poradíme ako.
Čínska kapusta
Super zdravá, chrumkavá a lacná čínska kapusta
Málo kalórií a more nutričných benefitov. Taká je čínska kapusta.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...