Pridať recept

Zeleninová nátierka so sardinkami

ingrediencie

5 ks
paradajka
1 ks
cibuľa
1 balíček
sardinky
2 ks
vajce
soľ

postup

1.
Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme ju na oleji zo sardiniek. Pridáme olúpané a pokrájané paradajky a dusíme, kým sa šťava nevydusí.
 
2.
Nakoniec pridáme na kúsky rozobratú rybu, vajcia rozšľahané so soľou a za stáleho miešania necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Zeleninová nátierka zo zvyškov
Vždy keď nám z obedu, alebo akéhokoľvek jedla niečo zostane, tak sa to snažíme spracovať ďalej.