Bravčová paštéta
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
prerastené bravčové mäso
1/2
kg
bravčová pečeň
1
ks
cibuľa
3
ks
žemľa
2
ks
vajce
100
g
slanina
paštétové korenie
soľ
postup
1.
Na troche masti speníme cibuľu. Surové mäso, pečeň, namočené žemle a cibuľu 2-3 krát pomelieme v mlynčeku na mäso.
2.
Pridáme vajcia, soľ, korenie a dobre vypracujeme.
3.
Vymastené poháre naplníme zmesou, dobre uzavrieme a pri teplote 100 °C sterilizujeme asi 1 a 1/2 hodiny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.