Pridať recept

Bravčové mäso v slanine

ingrediencie

400 g
bravčové karé
soľ
grilovacie korenie
mleté čierne korenie
anglická slanina
1 strúčik
cesnaku
olej

postup

1.
Bravčové karé pokrájame na hrubšie podlhovasté kúsky, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a okoreníme koreniami.
 
2.
Každý kúsok mäsa obalíme do plátku anglickej slaniny. Mäso spojíme grilovacou ihlou alebo špajdľou a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
3.
Potom mäso uložíme do vymastenej zapekacej misy, podlejeme výpekom alebo vodou, prikryjeme a zapečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Domáca slanina
Domáca slanina – dôležitá je predpríprava a správne údenie
Plátok dobrej slaninky počas letnej opekačky je hotovým potešením. No rovnako vám urobí radosť aj počas zimy,...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...