Soljanka z rýb
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mäso z rýb
1/2
liter
rybací vývar
150
g
uhorka
50
g
paradajkový pretlak
8
ks
olivy
40
g
maslo
1/2
ks
citrón
trochu
petržlenová vňať
1
ks
korenie čierne celé
1
ks
bobkový list
postup
1.
Na masle speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme paradajkový pretlak a uhorky pokrájané na malé kúsky, trocha podusíme, zalejeme horúcim vývarom, podľa chuti osolíme a chvíľu povaríme. Do mierne vriacej polievky vložíme vykostené mäso z ryby pokrájané na kúsky a pomaly varíme 12 až 15 minút.
2.
Krátko pred dovareným pridáme celé čierne korenie a bobkový list, posekané olivy. Pri podávaní pridáme kúsky citróna a petržlenovú vňať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.