Sedliacke mäsové roládky
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bôčik
4
PL
horčica
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
mletá červená paprika
2
ks
paradajka
2
PL
kečup
1
ks
cibuľa
1
PL
tuk
1/4
liter
masox
5
ks
borievka
1
ks
bobkový list
1
konzerva
hrášok
postup
1.
Plátky bôčika trochu naklepeme, potrieme horčicou, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou.
2.
Zmiešame olúpané rozmixované paradajky a olúpanú najemno nasekanú cibuľu. Zmes natrieme na plátky bôčiku, zvinieme ho a previažeme tenkým motúzom.
3.
Rozpálime tuk a rolády v ňom opečieme. Pridáme trochu vývaru, borievky a bobkový list. Rolády dáme na 30-40 minút dusiť, občas prilievame vodu, aby sme nahradili odparenú tekutinu. Podávame so zemiakovou kašou a hráškom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.