Pridať recept

Ceviche s čili paprikou

ingrediencie

250 g
biela ryba ceviche bez kože a kostí
1/2 ČL
oregano
1/2 ČL
soľ
80 ml
limetová šťava
3 ks
mladá cibuľka
1 ks
zelená paprika
1 ks
paradajka
trochu
koriandrová vňať
1 ks
paprička čili

postup

1.
Rybu nakrájame na menšie kúsky. Posypeme ich oreganom a polejeme limetovou šťavou. Necháme 8 minút odležať.
 
2.
Potom ju scedíme, mliečnu tekutinu vylejeme. K rybe pridáme nadrobno posekanú cibuľu a čili, posekanú koriandrovú vňať, pokrájanú paradajku a papriku. Všetko spolu zamiešame a podľa chuti osolíme. Ideálna príloha sú tortilové chipsy.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať