Ceviche s čili paprikou
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
biela ryba ceviche bez kože a kostí
1/2
ČL
oregano
1/2
ČL
soľ
80
ml
limetová šťava
3
ks
mladá cibuľka
1
ks
zelená paprika
1
ks
paradajka
trochu
koriandrová vňať
1
ks
paprička čili
postup
1.
Rybu nakrájame na menšie kúsky. Posypeme ich oreganom a polejeme limetovou šťavou. Necháme 8 minút odležať.
2.
Potom ju scedíme, mliečnu tekutinu vylejeme. K rybe pridáme nadrobno posekanú cibuľu a čili, posekanú koriandrovú vňať, pokrájanú paradajku a papriku. Všetko spolu zamiešame a podľa chuti osolíme. Ideálna príloha sú tortilové chipsy.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.