Pridať recept

Zelerová polievka s kari

ingrediencie

1 ks
zeler
3 ks
mrkva
100 g
hrášok
trochu
kari korenie
podľa chuti
chilli
2 litre
zeleninový vývar
trochu
olivový olej

postup

1.
Zeler a mrkvu očistíme a nakrájame na tenké kúsky. V hrnci rozpálime olej a krátko opečieme zeler s mrkvou.
 
2.
Zalejeme zeleninovým vývar, pridáme kari a chilli podľa chuti. Necháme variť. Pred koncom pridáme hrášok a varíme do mäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Potato celery gratin with cheese
Zeler využite na maximum: Zázrak našej kuchyne sa dá použiť aj inak než len do polievky
Zeler najčastejšie využívame pri varení polievok. Pridávame ho do vývaru a väčšinou nechýba...