Jednoduchá kôprová omáčka z výpeku z mäsových guliek
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
olej alebo masť
200
ml
smotana na varenie
2
PL
hladká múka
200
ml
mlieko,alebo voda,podľa chutí
kôpor
soľ
postup
1.
Keď robíme guľky z mletého mäsa, tak ich opekáme v masti alebo na oleji. Keď je masti trochu viac, tak masť zlejeme a necháme jej tak, aby sa nezlial výpek.
2.
V smotane a troche vody rozhabarkujeme múku a vlejeme do výpeku. Za stáleho miešania necháme prejsť varom.
3.
Keď omáčka zavrie, tak do nej pridáme na drobno pokrajaný kôpor. Premiešame a odstavíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.