Medovo-horčicový losos s fazuľkou
4
porcie
13
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
olej
1
PL
sójová omáčka
2
KL
med
2
KL
kremžská horčica
trochu
citrónová kôra
4
ks
losos
2
konzervy
biela fazuľa
1
strúčik
cesnaku
2
PL
olivový olej
štipiek
čili
12
ks
cherry paradajky
postup
1.
V miske zmiešame sójovú omáčku, olej, med, kremžskú horčicu a 1 lyžicu citrónovej šťavy. V tejto zmesi necháme marínovať lososa.
2.
V kastróli rozohrejeme olivový olej a pridáme do nej scedenú fazuľu spolu s prelisovaným cesnakom, citrónovou kôrou a čili. Premiešame a prehrejeme.
3.
Na panvici rozohrejeme olej a opražíme na nej lososa z každej strany približne 3 minúty. Posledné dve minúty k nemu pridáme aj paradajky.
4.
Fazuľu rozložíme na taniere, obložíme lososom, paradajkami a môžeme podávať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.