Pridať recept

Medovo-horčicový losos s fazuľkou

ingrediencie

1 PL
olej
1 PL
sójová omáčka
2 KL
med
2 KL
kremžská horčica
trochu
citrónová kôra
4 ks
losos
2 konzervy
biela fazuľa
1 strúčik
cesnaku
2 PL
olivový olej
štipiek
čili
12 ks
cherry paradajky

postup

1.
V miske zmiešame sójovú omáčku, olej, med, kremžskú horčicu a 1 lyžicu citrónovej šťavy. V tejto zmesi necháme marínovať lososa.
 
2.
V kastróli rozohrejeme olivový olej a pridáme do nej scedenú fazuľu spolu s prelisovaným cesnakom, citrónovou kôrou a čili. Premiešame a prehrejeme.
3.
Na panvici rozohrejeme olej a opražíme na nej lososa z každej strany približne 3 minúty. Posledné dve minúty k nemu pridáme aj paradajky.
4.
Fazuľu rozložíme na taniere, obložíme lososom, paradajkami a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať