Pridať recept

Zeleninové kari s plackami chapati

ingrediencie

1 PL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
kari korenie
350 g
miešaná zelenina
1 konzerva
pečená fazuľa
1 PL
sultánky
8 ks
placka chapati
trochu
biely jogurt

postup

1.
V panvici rozohrejeme olej a opražíme na ňom nasekanú cibuľu. Potom vmiešame kari korenie a vmiešame ďalšiu minútu. Pridáme zmes uvarenej zleniny pokrájanej na malé kúsky. Pridáme pečenú fazuľu a sultáky. Zmes dôkladne prehrejeme.
 
2.
V mikrovlnnej rúre podľa návodu na obale zohrejeme placky chapati. Kari podávame spolu s plackami a bielym jogurtom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.