Nicejský šalát
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
cestoviny
3
PL
dressing vinaigrette
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
konzerva
tuniak
1
hrsť
čierne olivy
2
ks
paradajka
2
PL
čerstvá bazalka
postup
1.
V hrnci s vriacou osolenou vodou uvaríme cestoviny al dente. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
2.
Horúce cestoviny premiešame s dressingom, aby sa chute dobre spojili. Dochutíme ich soľou a korením. Tuniaka scedíme a rozdelíme na menšie kúsky. Paradajku nakrájame na osminky a bazalku natrháme. Všetko zmiešame dokopy a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.