Cestoviny s pestom a údeným lososom
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
cestoviny tagliatelle
4
PL
pesto
200
g
údený losos
1
ks
pór
1/2
ks
citrón
trochu
parmezán
postup
V hrnci s vriacou osolenou vodou uvaríme cestoviny al dente podľa návodu na obale. Precedíme ich a približne 100 ml vody si odložíme. Túto vodu zmiešame s pestom a vmiešame do cestovín. Lososa natrháme na kúsky, pór nakrájame nadrobno a posypeme ním cestovinu. Celé to dochutíme korením, soľou, citrónovou kôrou a nastrúhaným parmezánom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.