Pridať recept

Baraní guláš

4
porcie
125
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
baranie stehno
3 PL
masť
2 ks
cibuľa
3 ks
farebná paprika
3 ks
paradajka
trochu
paradajkový pretlak
štipiek
mletá červená ppaprika
štipiek
soľ
štipiek
rasca
štipiek
mleté čierne korenie
4 ks
borievka
trochu
múka
400 g
zemiaky
4 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Posypeme ho soľou, paprikou, premiešame a necháme odstáť.
 
2.
Cibuľu nasekáme a opražíme na oleji. Pridáme k nej mäso a za stáleho miešania opekáme, až kým sa mäso nezačne pripekať.
3.
K mäsu prisypeme rascu, prelisovaný cesnak, podlejeme ho vývarom tak, aby bola šťava zarovno mäsom.
4.
K mäkkému mäsu pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriku, paradajky a dusíme domäkka. Nakoniec pridáme trochu múky, prevaríme a dochutíme soľou, korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať