Grilovaný steak zo sumca s bylinkami
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
štipiek
rasca
1
ks
citrón
3
PL
olivový olej
600
g
sumec
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
PL
pažitka
postup
1.
Rybu umyjeme, osušíme a nakrájame na steaky. Osolíme ich, posypeme mletým čiernym korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme aspoň pol hodiny marínovať v chladničke.
2.
Rybu preložíme na rozpálený gril vopred potretý olejom, posypeme rascou a pokvapkáme olivovým olejom. Grilujeme približne 15 minút z oboch strán. Grilovaný rybací steak ozdobíme pažítkou a podávame so šalátom a chutným dressingom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.