Pridať recept

Čerstvý kozí syr s paradajkou a olivami

Čerstvý kozí syr s paradajkou a olivami
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

200 g
cherry paradajky
200 g
kozí syr
1 balíček
čierne olivy
trochu
čerstvá bazalka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Paradajky umyjeme a rozkrojíme napoly. Syr nakrájame na kolieska a dochutíme soľou, korením. Na tanier pridáme čierne olivy, natrhanú bazalku a podávame ako šalát.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Pea spread with eggs, onion and herbs
Ponúknite hostí netradičnými chlebíčkami!
Šunkový, hermelínový alebo vajíčkový...to sú najobľúbenejšie chlebíčky, ktoré nesmeli chýbať...