Plnené cestoviny s morskou šťukou
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
plátky morskej šťuky
citrónová šťava
200
ml
suché biele víno
100
g
údená prerastená slanina
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
feferónka
1
ks
červená paprika
1
ks
žltá paprika
3
PL
olivy
1
konzerva
lúpané paradajky
200
ml
zeleninový vývar
1
KL
mletá červená paprika
1/2
KL
kari korenie
mleté čierne korenie
pažitka
400
g
cestoviny conchiglie
postup
1.
Nerozmrazené rybacie plátky pokvapkáme citrónovou šťavou a na chladnom mieste necháme 60 minút.
2.
Nakrájame na malé kocky a varíme 15 minút a 200 ml vody a 200 ml vína.
3.
Slaninu a cibuľu nakrájame na drobno, opražíme a pridáme feferonky, nasekané olivy, papriky, rajčiaky a premiešame.
4.
Okoreníme, posypeme pažítkou a podlejeme vývarom. Necháme variť 5 minút. Po uvarení zmes roztlačíme na hladko.
5.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme a naplníme pripravenou zmesou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.