Bravčové roládky
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2
PL
horčica
250
g
mleté bravčové mäso
1
ks
vajce
4
PL
smotana na šľahanie
1
ks
oranžová paprika
4
PL
olej
1
ks
cibuľa
1
kocka
bujón
1
PL
hladká múka
150
ml
mlieko
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na štyri plátky. Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Mleté mäso vysypeme do misky a zmiešame so soľou, korením a vajíčkom. Zmes rozdelíme na rezne, pridáme kúsok papriky zvinieme a zviažeme niťou alebo kovovými ihlicami.
2.
Na oleji opražíme nasekanú cibuľu, pridáme závitky, ktoré opražíme z každej strany a dusíme podliate vodou.
3.
Závitky vyberieme a niť odstránime. Do výpeku prilejeme mlieko, bujón, horčicu a smotanu rozmiešanú s múkou. Uvaríme jemnú omáčku, ktorou prelejeme závitky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.