Pridať recept

Vajcia plnené šunkovou penou

ingrediencie

3 ks
vajce
100 g
šunka
40 g
maslo
podľa chuti
soľ

postup

1.
Vajíčka uvaríme natvrdo. Potom ich olúpeme, prekrojíme napoly a vyberieme žĺtky.
 
2.
Šunku pomelieme najemno, zmiešame s maslom a vymiešame do peny. Osolíme podľa chuti. Na penu môžeme použiť aj žĺtky, ktoré tiež vymiešame s maslom. Pripravenou šunkovou penou naplníme vydlabané polky vajec a pri servírovaní ozdobíme podľa fantázie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tu nájdete návod, ako skontrolovať, či sú vaše vajcia čerstvé. Päť spoľahlivých spôsobov
Tu nájdete návod, ako skontrolovať, či sú vaše vajcia čerstvé. Päť spoľahlivých spôsobov
Na prvý pohľad je ťažké posúdiť, ktoré vajcia sú čerstvé. Zvonka vyzerajú všetky veľmi podobne. Keď...
Koľko vajec je bezpečné jesť na Veľkú Noc? Lekárka to hovorí otvorene!
Koľko vajec je bezpečné jesť na Veľkú Noc? Lekárka to hovorí otvorene!
Vajíčka sú symbolom Veľkej Noci a nevieme si bez nich predstaviť tieto sviatky. Na našich stoloch sa objavujú...
TOP
Plnené vajíčka na Veľkú Noc: 15 fantastických spôsobov, ako ich pripraviť (najlepšie recepty na plnené vajíčka)
Plnené vajíčka na Veľkú Noc: 15 fantastických spôsobov, ako ich pripraviť (najlepšie recepty na plnené vajíčka)
Na Veľkú Noc nesmú na našich stoloch chýbať chutné plnené vajíčka. Máme pre vás zbierku najlepších...
Ako dlho možno skladovať vajcia uvarené natvrdo?
Ako dlho možno skladovať vajcia uvarené natvrdo?
Plnené, s majonézou alebo chrenom, v šaláte, v polievke - existuje nespočetné množstvo nápadov na uvarené...
Ako ošúpať vajce za tri sekundy? Dômyselný trik láme rekordy popularity
Ako ošúpať vajce za tri sekundy? Dômyselný trik láme rekordy popularity
Lúpanie vajec natvrdo je často skutočnou školou trpezlivosti. Web je plný tipov, ako si túto úlohu uľahčiť...
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Mali by sme jesť plátok šunky či údeného mäsa, ktorý sa po nakrojení rôznofarebne leskne? Dúhový lesk sa...