Cícerová polievka s cestovinami
nízka
náročnosť
ingrediencie
trochu
olej
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1/2
ks
zeler
1
vetvička
rozmarín
2
ks
bobkový list
7
pohárov
zeleninový vývar
3
poháre
cícer
postup
1.
Na rozohriatom oleji podusíme cibuľu, cesnak a zeler. Potom pridáme zeleninový vývar, bobkový list a cícer, ktorý sme cez noc nechali namočený vo vode. Varíme, pokiaľ nie je cícer mäkký.
2.
Jednu polovicu hmoty odoberieme a druhú polovicu v hrnci rozmixujeme. Pridáme čerstvý rozmarín a cestoviny a varíme, kým nebudú uvarené.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.