Zeler vyprážaný so syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
zeler
200
g
eidam
2
ks
vajce
1
dl
mlieko
80
g
hladká múka
100
g
tuk
ocot
soľ
postup
1.
Očistený zeler uvaríme v osolenej a okyslenej vode do polomäkka. Vychladnutý pokrájame na plátky spolu so syrom.
2.
Na špáradlo napichneme plátok zeleru a syra, osolíme, namočíme do cestíčka z vajec, mlieka, múky a strúhanky a postupne všetko vyprážame v horúcom tuku z oboch strán.
3.
Namiesto syra môžeme použiť tenké plátky šunky.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.