Pridať recept

Bulharská polievka tarator

ingrediencie

1 liter
kyslé mlieko alebo jogurt
1/8 ks
kyslá smotana alebo sladké mlieko
2 strúčiky
cesnaku
mleté čierne korenie
20 g
olej
300 g
čerstvá uhorka
1 PL
posekaný kôpor
soľ
1 PL
posekaný orech

postup

1.
Kyslé a sladké mlieko spolu dobre rozšľaháme, pridáme soľ, rozotretý cesnak, mleté čierne korenie a olej.
 
2.
Pridáme uhorky, postrúhané alebo pokrájané na malé kocky a posekaný kôpor.
3.
Môžeme podávať posypané orechmi alebo zväzkom kôpru. Za letných horúčav môžeme do polievky pridať aj trochu ľadu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať