Treska s kari omáčkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
filé z tresky
trochu
soľ
2
PL
citrónová šťava
50
g
maslo
1
PL
múka
1
PL
kari
1/4
liter
Rybí vývar
1/8
liter
kyslá smotana
2
ks
paradajka
postup
1.
Filé umyjeme pod tečúcou studenou vodou a osušíme, osolíme, potrieme citrónovou šťavou a necháme 15 minút odležať. Nakrájame na veľké kusy. V hrnci rozpustíme maslo, zasypeme múkou a kari korením a necháme trocha zhnednúť.
2.
Potom pridáme rybí vvýar a kyslú smotanu. Dáme chvíľu zovrieť potom na miernom ohni ešte 5 minút zohrievame. Pridáme filé nakrájané na kúsky a varíme 15 minút. Podľa potreby ešte dochutíme.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.