Pridať recept

Treska s kari omáčkou

ingrediencie

800 g
filé z tresky
trochu
soľ
2 PL
citrónová šťava
50 g
maslo
1 PL
múka
1 PL
kari
1/4 liter
Rybí vývar
1/8 liter
kyslá smotana
2 ks
paradajka

postup

1.
Filé umyjeme pod tečúcou studenou vodou a osušíme, osolíme, potrieme citrónovou šťavou a necháme 15 minút odležať. Nakrájame na veľké kusy. V hrnci rozpustíme maslo, zasypeme múkou a kari korením a necháme trocha zhnednúť.
 
2.
Potom pridáme rybí vvýar a kyslú smotanu. Dáme chvíľu zovrieť potom na miernom ohni ešte 5 minút zohrievame. Pridáme filé nakrájané na kúsky a varíme 15 minút. Podľa potreby ešte dochutíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať