Pikantný rybí guláš
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
treska
trochu
soľ
trochu
korenie
75
g
slanina
2
PL
olej
2
ks
cibuľa
3
PL
múka
0,375
litrov
Rybí vývar
1
PL
paradajkový pretlak
trochu
cesnakový prášok
trochu
majorán
3
ks
paradajka
postup
1.
Rybu nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme.
2.
V hrnci rozpálime olej a slaninu v ňom krátko restujeme.
3.
Cibuľu olúpeme, jemne nasekáme a pridáme k slanine.
4.
Zasypeme trochou múky a necháme trocha zhnednúť. Rybí vývar zmiešame s paradajkovým pretlakom a pridáme k slanine. Všetko chvíľu povaríme, osolíme a okoreníme cesnakovým práškom, korením a majoránom. Nakoniec pridáme na kocky pokrájanú rybu.
5.
Papriku rozpoltíme, vnútrajšok vyčistíme, dobre opláchneme a nakrájame na prúžky. Pridáme ju k rybe.
6.
Obsah hrnca necháme 15 minút variť na malom plameni. 5 minút pred koncom varu pridáme pomixované paradajky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.