Pridať recept

Pikantný rybí guláš

ingrediencie

750 g
treska
trochu
soľ
trochu
korenie
75 g
slanina
2 PL
olej
2 ks
cibuľa
3 PL
múka
0,375 litrov
Rybí vývar
1 PL
paradajkový pretlak
trochu
cesnakový prášok
trochu
majorán
3 ks
paradajka

postup

1.
Rybu nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme.
 
2.
V hrnci rozpálime olej a slaninu v ňom krátko restujeme.
3.
Cibuľu olúpeme, jemne nasekáme a pridáme k slanine.
4.
Zasypeme trochou múky a necháme trocha zhnednúť. Rybí vývar zmiešame s paradajkovým pretlakom a pridáme k slanine. Všetko chvíľu povaríme, osolíme a okoreníme cesnakovým práškom, korením a majoránom. Nakoniec pridáme na kocky pokrájanú rybu.
5.
Papriku rozpoltíme, vnútrajšok vyčistíme, dobre opláchneme a nakrájame na prúžky. Pridáme ju k rybe.
6.
Obsah hrnca necháme 15 minút variť na malom plameni. 5 minút pred koncom varu pridáme pomixované paradajky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať